Sivut

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Tavarat järjestykseen

ja järjestystä taloon


Nyt olen saanut Joulun ulos ja tavarat ovat löytäneet takaisin omille paikoilleen. Rakastan jouluista sisustamista ja kaikkia ihania joulukoristeita mutta aikansa kutakin:)Kyllästyin muovisiin ja pahvisiin lehtikoteloihin, joten hankin Ikeasta puisia koteloita. Maalasin ne kahteen kertaan valkoisella maalilla ja liimasin liitutaulumaalilla maalatut nimikyltit kotelon etureunaan.
Käytän koteloita laskujen , lehtien ja lasten harrastus-/koulupapereiden säilytykseen. Liidulla voi kätevästi merkata mitä missäkin lokerossa on.Innostuin maalaamaan koteloita yli oman tarpeen ja laitoin loput myyntiin.
http://www.huuto.net/kohteet/valkoinen-puinen-lehtikotelo-liitutaululla/208517980?publishedKodin pientavaroille olen hankkinut yläkerran sisääntuloaulaamme  koko seinän korkuisen lokerikon pajukoreineen. Jokaisessa korissa on sen sisältöä kuvaava teksti. Ilman tätä säilytysjärjestelmää en enää pärjäisi...


Alakerran oleskelutilassa iso mittatilaustyönä tehty lokerohylly.Tyttäremme koulupöydän päällä on laatikollinen lokerikko. Tälläkertaa lokerikossa on eläinaiheinen näyttely.

Taidan olla jonkinasteinen lokerikkofriikki... :)

1 kommentti:

  1. Aivan ihan tuo hylly pajukoreilla.Blogisi näyttää mielenkiintoiselta, joten kirjauduin lukijaksi.

    VastaaPoista